Lage prijs Ski sokken Purchasing. De sterkste rookie in de CHINESE HONKBALVERENIGING

De sterkste rookie in de CHINESE HONKBALVERENIGING

2023-03-11 05:20

sports socks

Op de avond van 9 maart, in het derde reguliere seizoen vanCHINESE HONKBALVERENIGING, was de wedstrijd tussen Nanjing Tongxi en Zhejiang East Sunshine erg spannend! De twee teams vochten drie en een half uur lang. Na drie verlengingen versloeg Nanjing uiteindelijk hun tegenstanders in het Mount Wutai Stadium met 135-131 punten. Onder hen scoorde Lin Wei, een 19-jarige jonge speler van het Tongxi-team, 39 punten in de wedstrijd, wat kan worden beschouwd als de apotheose van de eerste strijd!

basketball socks

Met nog 1 minuut en 22 seconden te gaan in het vierde kwart van de wedstrijd, had het Tongxi-team 12 seconden nodig om aan te vallen. Lin Wei sloeg een driepuntsschot en vervolgens sloeg Lin Wei 48,3 seconden voor het einde nog een driepuntsschot. Peterson, de buitenlandse speler van Tongxi, schoot in de laatste 2,6 seconden een bijna geëvenaard driepuntsschot. Uiteindelijk kwamen de twee partijen met 89-89 in de reguliere speeltijd en gingen de verlenging in.

Risheng socks

In de verlenging was het bijna volledig Lin Wei's persoonlijke prestatie. In de verlenging van vijf minuten maakte Lin Wei vier driepuntsschoten en scoorde 14 punten uit twee vrije worpen. Vooral in de laatste minuut, van 32,7 seconden voor het einde naar 14,5 seconden, in een korte periode van 18,2 seconden, sloeg Lin Wei op bovennatuurlijke wijze 3 driepunters, en hielp Tongxi op wonderbaarlijke wijze gelijk metOostelijke zonneschijn opnieuw.

Met de twee driepunters op het laatste moment van het vierde kwart sloeg Lin Wei zes driepunters en scoorde 20 punten in minder dan zes minuten. Alle fans in Mount Wutai Stadium schreeuwden"MVP!"naar Lin Wei!"! Het herinnert mensen aan de tijd van Tracy McGrady.

Tot slot duurt het spel drie uur extra. Lin Wei scoorde de hoogste 39 punten en het driepuntsschot was 6 van de 7. Ik moet zeggen dat Lin Wei in deze wedstrijd een superster speelde. Op dit moment is Lin Wei pas 19 jaar oud en de toekomst is grenzeloos!

Beijing Risheng Socks zal de bestseller brengen sportsokken (badstof sok), inbegrepen wandelsokkenjacht sokkenlopende sokken (zomer hardloopsok)fietssokken (fietssok)trekkingsokken, net zoals functionele sokkencompressie sokkengezonde sokken. Dit sokken fabrikant vooral aanbod wintersport sokken leuk vinden winterhardloopsokken (winter hardloopsok)dubbellaagse hardloopsokkengevoerde skisokkenbrede kuit skisokkenwinter fietssokken (winter fietssokken fabriek), sokken voor ijsvissen (ijsvissen sokken fabriek). Het is een professioneel gekwalificeerde fabriek voor gewatteerde skisokken, een fabriek voor ijsvissen en een fabriek voor winterfietssokken.

De laatste prijs ontvangen? We zullen zo snel mogelijk antwoorden (binnen 12 uur)