Lage prijs Ski sokken Purchasing. De Halve Marathon van Peking in 2023 werd met succes gehouden

De Halve Marathon van Peking in 2023 werd met succes gehouden

2023-04-18 05:20

double layer running socks factory

Na intense concurrentie won de Keniaanse atleet BRIAN KWEMOI KIRUI in de herengroep het kampioenschap in 59:37 seconden, Yang Kegu won de tweede plaats in 1 uur, 03:41 seconden en Peng Jianhua won de derde plaats in 1 uur, 05 :08 seconden.

marathon running socks

In de vrouwengroep won Liu Min het kampioenschap in 1 uur, 11 minuten en 07 seconden, Xia Yuyu won de nummer twee in 1 uur, 13 minuten en 14 seconden en Xu Bingjie won de derde plaats in 1 uur, 13 minuten en 35 seconden.

Dubbellaagse hardloopsokken tegen blaren

running socks manufacturer

In 2023 is het 67 jaar geleden dat het Beijing International Long Distance Running Festival werd opgericht. In 1956 werd de Beijing Victory Cup Round the City Race opgericht, destijds de grootste massale langeafstandsrace in China. Het jaar daarop werd het omgedoopt tot het Beijing Spring Festival Round the City Race. Daarna breidde de schaal van de wedstrijd zich geleidelijk uit en ondergingen de organisatie en het parcours van de wedstrijd meerdere aanpassingen. In 2007 werd het officieel omgedoopt tot het Beijing International Long Distance Running Festival. In 2016 werd de wedstrijd opgewaardeerd naar een halve marathon.

Sinds de start van de registratie op 15 maart hebben meer dan 50.000 mensen uit 27 landen en regio's zoals China, Frankrijk en Brazilië deelgenomen aan het registratieproces. Onder hen zijn mannelijke spelers goed voor 74% en vrouwelijke spelers voor 26%.

Van 13 april tot de dag van de wedstrijd heeft het organiserend comité een ruimte voor promotie van het sponsormerk en tentoonstellingsactiviteiten en een ruimte voor zakelijke exposanten opgezet aan de zuidkant van de finishlijn. Naast de evenementsponsors hebben we ook hoogwaardige ondernemingen in de stad en sportbedrijven in de omgeving van de industrie uitgenodigd om actief deel te nemen, door handige consumptiemethoden te bieden voor het grote aantal deelnemers, de geïntegreerde ontwikkeling van"sport+consumptie", het op organische wijze combineren van sportevenementen met commerciële activiteiten en het verder stimuleren van de potentie van nationale sportconsumptie.