Lage prijs Ski sokken Purchasing. Djokovic versloeg Hulkac met 3-1 en bereikte voor de 14e keer de kwartfinales van Wimbledon, waarbij hij 25 opeenvolgende Grand Slam-wedstrijden won

2023-07-11 05:20

In de eerste game kon geen van beide partijen de opslag van de tegenstander breken. In de zevende inning nam Hulkacs op een gegeven moment een 6-3 voorsprong. MaarDjokovicscoorde 5 punten op rij, draaide 8-6 om en won zeven beurten, waarmee ze nipt de eerste set won.

tennis socks

In de tweede set wisten beide partijen nog niet te breken. In de 8e inning kreeg Hulkacs een wanhopige 0-40 opslag tegenover zich, maar hij redde vervolgens vier breekpunten en redde met succes zijn service. In de tweede set ging hij ook de zevende inning in. In de zevende ronde was de concurrentie tussen de twee partijen erg intens.Djokovicscoorde 2 punten op rij na 6 gelijkspel, won nog eens zeven innings en behaalde een voorsprong van 2 sets. Door het late weer moest de wedstrijd noodgedwongen een dag worden uitgesteld.

sport socks

Tennissokken/Sportsokken

running sock

In de derde set, die een dag werd uitgesteld, braken beide partijen niet meer uit in de eerste 11 beurten. Maar in de 12e inning, in de opslag datDjokovicmoest beschermen, bezorgde hij Hulkacs twee breakpunten. HoewelDjokovicredde er een, hij werd uiteindelijk voor het eerst in de hele wedstrijd gebroken en Hulkacs trok een set terug met 7-5.

In de cruciale vierde setDjokovicverbeterde eindelijk zijn vorm. In de 7e inning, na het missen van 2 breakpunten,Djokovicverzilverde uiteindelijk op het 3e breekpunt, waarmee hij zijn persoonlijke eerste pauze van de wedstrijd voltooide. Na de daaropvolgende succesvolle garantie,Djokoviceen 5-3 voorsprong genomen. Uiteindelijk,Djokovicwon de vierde set met 6-4, waardoor Hulkac met 3-1 werd uitgeschakeld en doorging naar de kwartfinales.Djokovicheeft zes opeenvolgende overwinningen behaald tegen Hulkacs en is tot op de dag van vandaag ongeslagen.

sport socks

Dit is de 14e keerDjokovic's carrière dat hij de kwartfinales van Wimbledon heeft gehaald, Connors op gelijke hoogte heeft gebracht en tweede is geworden in de geschiedenis. En dit is ook zijn 32e opeenvolgende overwinning in het mannen enkelspel op Wimbledon, en zijn 25e opeenvolgende overwinning in de Grand Slam. In de volgende ronde van de competitieDjokoviczal strijden met de Russische ster Rublev om een ​​plek in de halve finale.